ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Το blackbelt.gr είναι μια ιστοσελίδα με άρθρα και κατάλογο σχολών και σεμιναρίων, αφιερωμένη στις πολεμικές τέχνες δημιουργημένη από ανθρώπους που ασχολούνται και εκπαιδεύονται σε αυτές.
 
Θέλοντας να μάθουμε περισσότερα για τις πολεμικές τέχνες, τις ρίζες και την ιστορία τους, φτιάξαμε το blackbelt για να μοιραζόμαστε την γνώση αλλά και να φτιάξουμε μια κοινότητα που όλοι οι ασκούμενοι μπορούν να βρεθούν, να διαβάσουν και να αλληλεπιδράσουν ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία θεμάτων και πολεμικών τεχνών.
 
Περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις πολεμικές τέχνες, τους ιδρυτές και την ιστορία τους καθώς και άρθρα σχετικά και γύρω από αυτές που ανανεώνονται με βάση την καθημερινή περιέργεια μας, όπως για παράδειγμα πως δημιουργήθηκε η κάθε τέχνη και πως η μια επηρέασε την άλλη. Να μάθουμε τις ρίζες μας, τα πως και τα γιατί αλλά και μικρές λεπτομέρειες που συχνά δεν αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχουν ή που δεν τις παρατηρούμε καν.
 
Ταυτόχρονα περιλαμβάνει έναν διαδραστικό κατάλογο με σχολές πολεμικών τεχνών σε όλη την Ελλάδα ο οποίος ενημερώνεται τακτικά με νέες σχολές από όλες τις πολεμικές τέχνες που διδάσκονται στη χώρα μας. Κάθε σχολή μπορεί να κάνει δωρεάν καταχώρηση στον κατάλογο αυτό ή να εκμεταλλευτεί τα πακέτα προώθησης που διαθέτουμε μέσω του blackbelt ή ακόμα και τις διαφημιστικές υπηρεσίες πέρα απ’ αυτό, όπως δημιουργία ιστοσελίδας για την σχολή και εικαστικά για ψηφιακούς ή έντυπους σκοπούς (επαγγελματικές κάρτες, φυλλάδια, αφίσες, rollup κλπ).
 
Επίσης μπορείτε να βρείτε σεμινάρια και εκδηλώσεις των σχολών μέσω της εφαρμογής του blackbelt η οποία εκτός των πληροφοριών που παρέχει για το κάθε σεμινάριο, σας δίνει την δυνατότητα να βρείτε κατευθείαν το μέρος διεξαγωγής μέσω google maps, να μοιραστείτε εύκολα και γρήγορα στα social media ότι σας ενδιαφέρει και να προσθέσετε την εκδήλωση με δυο κλικ στο ημερολόγιο του κινητού σας ή στο google calendar.
 
Στο blackbelt.gr μπορούν να διαφημιστούν όλες οι σχολές καθώς καλύπτει ένα μεγάλο εύρος τεχνών και στοχεύει αποκλειστικά σε ασκούμενους πολεμικών τεχνών αλλά και σε αυτούς που θέλουν να τις γνωρίσουν και να ξεκινήσουν το ταξίδι στην εκμάθηση τους.